Team

Binnen Co-med Breda werken we met een team dat op beide locaties in de Haagse Beemden voor u klaar staat om u van de best mogelijke zorg te voorzien. Op deze pagina vindt u informatie over de disciplines en specialisten die binnen ons team werken

Disciplines en specialisten

 

Doktersassistenten

Onze assistenten zijn de veelzijdige spin in het web en behandelen naast de telefonie door het uitvoeren van triage ook de patiënt met een eigen spreekuur in de praktijk. Tevens verzorgen zij het dagelijkse reilen en zeilen binnen de praktijk.

Huisartsen

We maken gebruik van een team van waarnemende huisartsen die op wisselende dagen verbonden zijn aan de praktijk. Daarnaast kan u, afhankelijk van u klacht, ook contact krijgen via een professionele videoverbinding met een huisarts op afstand

Spreekuur ondersteuner huisarts

De spreekuur ondersteuner huisarts neemt in overleg werk uit handen van de huisarts, waardoor deze meer tijd heeft voor complexere problematiek. Een SOH schat zelfstandig de situatie in en verleent semi-spoedeisende hulp.

Praktijkondersteuner Somatiek

Een POH Somatiek werkt in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum en werkt zelfstandig onder verantwoordelijkheid van en in overleg met de huisarts. Een POH-S heeft eigen spreekuren en begeleidt en coacht patiënten met chronische (somatische) aandoeningen.

Praktijkondersteuner GGZ

De POH-GGZ werkt binnen de huisartsenpraktijk en begeleidt mensen met lichte psychische klachten, zoals piekeren, somberheid, angstklachten of werkstress/ burn-out.

Werken bij Co-Med

Wil jij onze nieuwe collega worden? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Stuur een mailtje naar hr@co-med.nl.

Vacature ervaren praktijkmanager (32 – 40 uur)

Heb jij management kwaliteiten, beschik je over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van leidinggeven en kan jij op een menselijke en effectieve wijze een team aansturen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Per direct zijn wij voor op zoek naar een ervaren Praktijkmanager (m/v) voor 32-40 uur per week voor onze praktijken in Breda.